e
Banner

Etiketler: prometeon türkiye



Prometeon 2020'yi rekor büyümeyle tamamladı



Dünyanın endüstriyel lastik odaklı tek şirketi Prometeon, pandeminin etkileri ile zorlu geçen 2020 yılını Türkiye’de %35 oranında rekor bir büyüme ile tamamlayarak, pazar payını 3 puanın üzerinde artırdığını açıkladı. 2017-2020 arasında Türkiye fabrikasının kapasitesini artırmak için 115 milyon USD’lik yatırım gerçekleştirdiklerini aktaran Prometeon Türkiye, Orta Doğu, Afrika, Rusya Bölge CEO'su Antonio Dolgetta, “Bu yatırım sonucunda yıllık üretim kapasitemizi 1,4 milyon adet lastiğe çıkardık. Şimdi, önümüzdeki üç yılda 40 milyon USD’lik daha yatırım hedefliyoruz. Pandemi sona erdiğinde, Türkiye’deki büyümenin devam edeceğini öngörüyoruz” dedi.




Prometeon'dan ağır ticari araçlar için iki yeni lastik


Yayın: 24-02-2021
Kategori: Lastik

Prometeon ağır ticari vasıtalar için çok yönlü lastik Pirelli FR:01 Triathlon™ ve TR:01 Triathlon™’u tasarladı. Prometeon teknolojisi ile geliştirilen Pirelli FR:01 Triathlon™ ve TR:01 Triathlon™ operasyonel maliyetlerini optimize etmek isteyen filoların ihtiyacı olan yüksek kilometre performansı, dayanıklılık ve düşük yakıt tüketimi özelliklerini bir arada sunuyor.




Prometeon Türkiye, AFME, Rusya, CIS Bölgesi CEO’su Gökçe Şenocak oldu


Yayın: 06-10-2021
Kategori: Lojistik

Prometeon Tyre Group, Gökçe Şenocak’ın Prometeon Türkiye, AFME (Afrika, Orta Doğu), Rusya, CIS (Orta Asya ve Kafkaslar) Bölgesi’nin yeni CEO’su olarak atandığını duyurdu. Şenocak, görevi Ekim ayı itibarıyla Antonio Dolgetta’dan devraldı.




Prometeon ve Frigo Nevnak Lojistik’ten 170 araçlık iş birliği


Yayın: 19-11-2021
Kategori: Lastik

Dünyanın endüstriyel lastik odaklı tek şirketi Prometeon, Türkiye’de filo iş birliklerini büyütmeye devam ediyor. Prometeon Türkiye şimdi de uluslararası nakliye sektörüne 1976’dan beri hizmet veren, sektörün köklü ve öncü firmalardan Frigo Nevnak Lojistik ile filo iş birliğine imza attı.




Prometeon çevreci kimliğini intermodalle destekliyor


Yayın: 25-05-2022
Kategori: Otomotiv

Tüm dünyada endüstriyel lastik odaklı tek şirket olan Prometeon, lojistik süreçlerinde çevre konusunda önemli adımlar atıyor. Yurt içi ve yurt dışı olmak üzere, yılda yaklaşık 12 bin araçlık bir sevkiyat hacimleri olduğunu vurgulayan Prometeon Türkiye Lojistik ve Satınalma Direktörü Ali Saim Çubukçu, “Son beş yıl içinde sevkiyatlarda intermodalin ağırlığını iki katına çıkardık ve daha da artırmak istiyoruz” dedi. 




Prometeon Türkiye’ye “İstihdamını en fazla artıran” firma ödülü


Yayın: 10-08-2022
Kategori: Lastik

Prometeon Tyre Group’un 75 ülkeyi kapsayan “Türkiye-Afrika-Orta Doğu-Rusya-Orta Asya ve Kafkaslar” Bölgesi’nin merkez üssü konumunda yer alan Prometeon Türkiye, Kocaeli’nde istihdama sunduğu katkı ile “İstihdamını en fazla artıran sanayi firmaları” kategorisinde ödül aldı. 




Prometeon yöneticileri şoförlerle yolculuğa çıkıyor…


Yayın: 03-10-2022
Kategori: Lastik

Prometeon Türkiye yöneticileri ve çalışanları, Prometeon Yol Günlükleri projesi ile uzun yol şoförlerinin sağ koltuklarına konuk oluyor ve onlarla yolculuğa çıkıyor. Yolculukları boyunca şoförlerin hikayelerine odaklanan Prometeon Türkiye ekibi, usta şoförlerin ihtiyaç ve taleplerine kulak veriyor, yeni ürün ve hizmetler için içgörü elde ediyorlar.




Tet Global Lojistik (TGL) filosundaki araçların lastikleri Prometeon Türkiye’ye emanet



Müşterilerine sunduğu ürün ve hizmetlerle filolar için ayrıcalıklı çözümler yaratan Prometeon Türkiye, Avrupa’da ve Türkiye’de sıvı kimyasal ham madde taşımacılığında öne çıkan Tet Global Lojistik (TGL) ile imza töreni gerçekleştirdi. TGL filosundaki araçların lastik yönetimini üstlenen Prometeon Türkiye, sunduğu avantajlarla lastiklerden kullanım ömrü boyunca optimum fayda elde edilmesini sağlayacak.




Prometeon Türkiye ve Alışan Lojistik iş birliğini yeniledi



Prometeon Türkiye ve Alışan Lojistik arasında 2018’de başlayan iş birliği anlaşması güçlenerek devam ediyor. Anlaşma kapsamında filosundaki araçların lastik yönetimini Prometeon Türkiye’ye emanet eden Alışan Lojistik, Pro Services çözüm ailesiyle verimli ve sürdürülebilir hizmet almaya devam edecek.




Prometeon Türkiye güçlü büyümesini sürdürüyor



Prometeon Türkiye, Cumhuriyet’in 100’üncü yılında Türkiye’nin ilk lastik fabrikasının sahibi olarak Türkiye ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor.